RetailVista Mobile
 • 27 Mar 2024
 • 1 Minuut om te lezen
 • Bijdragers
 • Donker
  Licht
 • Pdf

RetailVista Mobile

 • Donker
  Licht
 • Pdf

Samenvatting van het artikel

RetailVista Mobile is de software die NedFox heeft geschreven voor mobiele scanners en telefoons. Wij ondersteunen Android en iPhone IOS. RetailVista POS bestaat op dit moment uit ongeveer 40 toepassingen die allerlei processen ondersteunen die zich op de winkelvloer afspelen. Waar RetailVista ERP vooral op kantoor gebruikt wordt, is RetailVista Mobile gericht op de winkelvloer.

Voorbeeld van een aantal toepassingen is artikel informatie, klant bestellingen, voorraad correcties, inventarisaties, etikettering etc.

RetailVista Mobile wordt aangeboden in de Google Playstore en de Apple AppStore. In deze omgeving bevinden zich volledig gestabiliseerde versies, maar om die reden wel wat ouder. In overleg met onze support afdeling kunnen er ook meer recente versies worden vrijgegeven, maar vanwege compatibiliteit plaatsen we die niet direct in genoemde stores.

Telefoons

RetailVista Mobile is door NedFox ontwikkeld in de taal 'Xamarin'. Daarin bevindt zich (gratis) ondersteuning om barcodes te scannen via de camera van een telefoon. In de praktijk is gebleken dat deze gratis camera ondersteuning matig werkt, daar zijn we graag eerlijk over. Om die reden is met ingang van de 2024 update van RetailVista Mobile gekozen voor het inkopen van camera integratie van een derde partij (Scandit). Deze integratie werkt feilloos, maar resulteert helaas wel in in een maandelijkse extra licentie bijdrage. In RetailVista ERP versie 2024 en hoger moet bij elk mobiel apparaat het type apparaat opgegeven worden (scanner of telefoon). Zodra als type 'telefoon' wordt ingesteld, is het essentieel om voldoende RetailVista Mobile telefoon CALS (licenties) te hebben. Als een mobiel apparaat in RetailVista ERP op het type 'scanner' blijft staan, dan zal bij het installeren van RetailVista Mobile 2024 de camera integratie niet meer gestart kunnen worden. Op hardware scanners speelt dit probleem niet, die hebben een echte barcode laser/led scanner ingebouwd en gebruiken niet een camera om barcodes te scannen.

Minimale systeem eisen

In dit artikel zijn de minimale systeem eisen te vinden voor het gebruik van RetailVista Mobile.Was dit artikel nuttig?

What's Next
Changing your password will log you out immediately. Use the new password to log back in.
First name must have atleast 2 characters. Numbers and special characters are not allowed.
Last name must have atleast 1 characters. Numbers and special characters are not allowed.
Enter a valid email
Enter a valid password
Your profile has been successfully updated.
ESC

Eddy, een generatieve AI, die het ontdekken van kennis vergemakkelijkt door middel van conversationele intelligentie