RetailVista ERP
 • 27 Jan 2024
 • 1 Minuut om te lezen
 • Bijdragers
 • Donker
  Licht
 • Pdf

RetailVista ERP

 • Donker
  Licht
 • Pdf

Samenvatting van het artikel

RetailVista ERP is onze 'backend', de website die toegang geeft aan eindgebruikers om hun dagelijkse administratieve retail processen af te handelen. RetailVista ERP kan worden gebruikt met de gangbare browsers Microsoft Edge, Chrome en Firefox. We volgen qua ondersteuning het versiebeleid en 'end of life' beleid van deze drie fabrikanten. Andere browsers kunnen in de praktijk ook goed werken, maar we leveren actieve ondersteuning op deze drie toonaangevende browers.

De backend kan gebruikt worden met genoemde browsers vanaf PC's en tablets. Er is geen restrictie op het gelijktijdig aantal gebruikers en het is ook mogelijk om op verschillende browers en verschillende apparaten tegelijkertijd met dezelfde inlog naam actief te zijn.

Hosting

Uw kostbare gegevens worden bij ons gehost in een tweetal ISO gecertificeerde datacenters met prima connectiviteit en redundantie. Van alle gegevens wordt dagelijks een volledige backup gemaakt en er zijn in ruimte mate maatregelen getroffen voor redundantie en beveiliging.

Updates

Een keer per jaar wordt RetailVista ERP door NedFox automatisch geupdate naar de laatste versie. Dit gebeurd in Januari of Februari. Meer informatie hierover is indien gewenst te krijgen bij onze supportdesk. Bij deze update worden op onze support website ook de release notes gepubliceerd, de documentatie waarin alle aanpassingen beschreven worden.


Was dit artikel nuttig?

Changing your password will log you out immediately. Use the new password to log back in.
First name must have atleast 2 characters. Numbers and special characters are not allowed.
Last name must have atleast 1 characters. Numbers and special characters are not allowed.
Enter a valid email
Enter a valid password
Your profile has been successfully updated.
ESC

Eddy, een generatieve AI, die het ontdekken van kennis vergemakkelijkt door middel van conversationele intelligentie